Filbibliotek

Styring af filer

Vores filstyring sikrer, at du kan gøre alle filtyper tilgængelige i dit ledelsessystem.
Med vores træk og slip uploader kan du trække filer fra din computer direkte over i vores system. Vi har valgt denne metode for at gøre det let og tilgængeligt for alle. Har du brug for at strukturere dine filer, kan du oprette mapper, hvor dine filer kan ligge.
Ønsker du ikke, at alle i din virksomhed har adgang til en mappe, kan du sætte adgangsbegrænsninger på mappen.

Filstyring og arkiv

Træk og slip

Det skal være simpelt at lægge filer op

Det skal være let at lægge filer ind i vores system, så du kan bruge dem aktivt i dit ledelsessystem. Derfor har vi brugt træk-og-slip-teknologi til at uploade dine filer.

Så let er det:

  1. Vælg de filer, du skal bruge på din computer.
  2. Træk dem over i mappen i systemet.


Dine filer er nu gemt og er klar til at blive brugt i jeres ledelsessystem.

Mapper og filstyring

Struktur giver et godt overblik

Når du strukturerer indholdet i dit ledelsessystem, er du med til at gøre jeres ledelsessystem mere overskueligt. Det gælder også for filstyring, derfor kan du oprette mapper, som skaber struktur for, hvor du gemmer dine filer.
Du kan linke til mapper i vores menu, så det er let at tilføje filer løbende efter behov, og det giver et godt overblik for brugeren.

Adgangsstyring og filsikkerhed

Sikrer de rette medarbejdere har adgang 

Normalt skal ting være tilgængelige for medarbejdere, men der er situationer, hvor adgangen skal begrænses. Det kan f.eks. være GDPR eller andet fortroligt materiale. Her kan du tildele en mappe, så en bruger skal have en bestemt rettighed. Dette arbejder sammen med systemets overordnede rettighedsgrupper, så det er super let at styre.

Revision på filer

Spor dine opdateringer

Selvom du lægger filer op i systemet, bliver de underlagt vores revisionsstyring. Det sikrer, at brugerne altid har adgang til den rette filversion, og at du kan se tidligere versioner.