Dokumentstyring

Gør din dokumenthåndtering effektiv

Elektronisk dokumentstyring sikrer, at dine medarbejdere altid får vist den nyeste og opdaterede version af et dokument. Det er let for medarbejderne at tilgå processer, instruktioner, procedurer og bilag, uanset om medarbejderen bruger en mobiltelefon, tablet eller computer.

Tilgængelighed og brugervenlighed hos medarbejderne sikrer en effektiv styring af jeres processer og compliance i organisationen. Læs mere om vores primære funktioner i vores dokumentmodul nedenfor.

Funktionalitet dokumentstyring

Samarbejde

Tilpasning og fleksibilitet

Dokumentmodulet er fuldt tilpasset dine specifikke behov. Uanset om du skriver tekniske manualer, forretningsplaner eller kreative tekster, giver modulens fleksibilitet dig mulighed for at tilpasse din skriveoplevelse og maksimere din effektivitet.

Indhold

Tilpas dokumentindholdet til modtageren

Vores dokumenter understøtter tekst, billeder og videoer. Editoren minder meget om de tekstprogrammer, du kender fra andre sammenhænge, men du kan tilføje tilhørsforhold, f.eks. hvilken standard og punkt.

Godkendelsesflow

Samarbejde på tværs af organisationen.

Når du opretter et dokument, er der fuld revisionsstyring, hvilket betyder, at du altid kan se, hvem der har lavet hvilke ændringer.

Import af dokumenter

Træk og slip Microsoft word filer

For at sikre styring med frigivelse af dokumenter kan du sætte godkendere på organisationsniveau, men også på de enkelte dokumenter. I vores godkendelsesrum kan der kommenteres på ændringer, hvilket er praktisk for at optimere samarbejdet.

Revisionsstyring

Sikrer sporbarhed

Når du opretter et dokument, er der fuld revisionsstyring, hvilket betyder, at du altid kan se, hvem der har lavet hvilke ændringer, samt se den kommunikation, der har været omkring godkendelsesflowet.

Kvitter for læst og forstået

Sikrer, at dine medarbejdere ser og læser jeres dokumenter.

En forudsætning for, at dine medarbejdere efterlever jeres forretningsgange, er, at medarbejderne læser og forstår dokumenterne. Derfor er vores “kvitter for læst og forstået”-funktion et effektivt styringsværktøj. Medarbejderen får besked om oprettelsen eller opdateringen via systemet, som de skal kvittere for.